Bonus tambahan dan Ebook cara buat blog versi baru

Baru-baru ni penulis ebook Panduan Asas WordPress saudara Zul Smartusaha.com ada memberitahu tentang update ebook tersebut. Tidak rugi pun sekiranya anda membeli sekarang kerana update terkini adalah Percuma!  Saya masih lagi menunggu update terkini untuk diberi kepada para pelanggan. Sudahkah anda mempunyai blog sendiri? Bila saya tengok statistik baru-baru ni rupanya memang ramai orang yang berminat memiliki ebook tentang cara buat blog sendiri. Antara keyword yang popular yang saya dapati dari statcounter.com adalah:-

cara buat blog
buat blog
cara bina blog
teknik blog
teknik bina blog
kegunaan blog
kit blogger
macam mana nak buat duit
buat laman blog
cara buat blog di wordpress
bagaimana hendak membentuk blog
wordpress blog
panduan wordpress
cara buat wordpress
membuat blog wordpress
membuat wordpress sendiri
buat blog menarik

Anda dah tengok betapa ramai yang berminat membina blog sendiri. Jadi bagi yang masih tidak mempunyai blog dengan nama domain sendiri tu perlu bertindak cepat sebab ramai yang akan mula membeli nama yang mereka sukai. Sekiranya anda lambat bertindak, mungkin nama domain yang anda inginkan akan diambil. Mulakan langkah anda dengan memesan di sini sekarang dan mula membina blog anda sendiri.

Baru-baru ini saya telah menambah satu lagi bonus iaitu ebook “Easy Blog Traffic” dan disertakan dengan hak jualan semula (Master Resell Rights). E-book ini adalah antara yang terbaru dari saudara Gobala Krishnan.

cara buat blog

Kepada pelanggan yang telah membeli Pakej Kit Blogger 1 dari saya, anda boleh dapatkan harga istimewa ebook ini sebab saya tidak boleh beri secara percuma. Tapi jangan risau, sebab saya tawarkan anda harga memang murah. Hubungi saya melalui SMS 013-2158765 atau email saya.

  • Share/Bookmark

Related posts:

  1. Boleh ke buat blog sebagai website?
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress | AT&T Cell Phones for Sale at iFreeCellPhones.com | Thanks to PalmPreBlog.com, MMORPGs and Online Shopping